Fietshotel Les Deux Vélos

Wielrennen

Direct vanuit Les Deux Vélos zijn er vele fietsroutes mogelijk van 50 tot 150km of meer. Het is ideaal gelegen aan de D618 in de Massat vallei, hierdoor weet je zeker dat je het laatste stuk van je tocht nooit omhoog hoeft te fietsen om aan het diner te mogen beginnen.

De weg door de vallei geeft de gelegenheid om veel verschillende rondes te rijden en daarna weer terug te keren op de weg door de vallei. De vriendelijke col de Saraillé verbindt onze vallei met weer andere valleien langs de verkeersvrije wegen en de geweldige berglandschappen en uitzichten.

Een kleine selectie van cols in onze directe omgeving:  Col d’Agnes, Col de Port, Col de la Crouzette, Col de Latrape, Port de ‘Hers, Col de la Core, Guzet Neige. De volgende link verwijst naar profielen van alle cols in de Ariège. Degene met als beginpunt Biert, Massat, Seix starten allemaal bij ons vandaan.

Cols in de Ariège

Om alvast een idee te krijgen van de mogelijkheden volgt hier een link naar door ons samengestelde routes. Uiteraard is dit maar een kleine selectie en Mark helpt u graag verder met het samenstellen van een geschikt programma.

Routes Les Deux Vélos

Voor degenen die ook de Tourmalet of Aubisque willen bedwingen zijn de Hoge Pyreneeën binnen handbereik. Slechts een kleine 2 uur met de auto, dus gemakkelijk in een dagtrip te doen.

Contact

Les Deux Vélos
09320 Biert
Ariège, Midi-Pyrenees, France
TEL. :
E-MAIL:
GPS : 
0033(0)561965844
info@lesdeuxvelos.com
N42.53.48 E1.19.40

Weerbericht

BIERT Weerbericht