Fietshotel Les Deux Vélos

Over ons

Wij zijn Elma en Mark en sinds november 2008 eigenaren van fietshotel Les Deux Vélos. Oorspronkelijk komen we uit Noord-Holland in Nederland.

Na een aantal jaren veel gereisd te hebben waren we toe aan iets anders. Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwamen we uiteindelijk terecht bij dit kleinschalige hotel in de prachtige Franse Pyreneeën. Mark is altijd een fervent wielrenner geweest en aangezien we uit Nederland komen was het wel duidelijk dat we “iets” met fietsen gingen doen.

We vinden het allebei erg leuk om het iedereen naar de zin te maken en te laten genieten van de geweldige omgeving waarin wij ons bevinden. Dat we daarbij gasten hebben vanuit alle delen van de wereld maakt het voor ons compleet.

Mark is een ervaren wielrenner en spinning-instructeur. Daarnaast sleutelt hij graag aan fietsen en is altijd bezig met het opknappen en verbeteren van het hotel. In z’n vrije tijd fietst hij zoveel mogelijk als het werk (Elma) het toelaat, regelmatig samen met de gasten om onze fantastische omgeving en tevens “wielerparadijs” te laten  zien.

Elma is gek van fietsen op het platte, maar is tot de conclusie gekomen dat omhoog fietsen toch niet echt haar hobby is. Gelukkig heeft ze daardoor nu alle tijd voor haar echte passies, koken en keramiek maken. Elke dag schotelt ze u een heerlijke maaltijd voor.

We houden er nog steeds van om te reizen en in de winter, onze rustige tijd, proberen we er een aantal weken tussenuit te gaan. .

In  de middagen avonden proberen we zoveel mogelijk tijd vrij te maken om alles over de heroïsche beklimmingen en andere fantastische gemaakte ervaringen te horen.

Tot snel !!!!

Contact

Les Deux Vélos
09320 Biert
Ariège, Midi-Pyrenees, France
TEL. :
E-MAIL:
GPS : 
0033(0)561965844
info@lesdeuxvelos.com
N42.53.48 E1.19.40

Weerbericht

BIERT Weerbericht