Fietshotel Les Deux Vélos

Contact / Route

Heeft u vragen, wilt u graag meer informatie of direct reserveren, stuur dan een email naar onderstaand email adres. U kunt ook het contactformulier invullen of ons direct bellen. We proberen altijd binnen 24 uur te antwoorden.

Les Deux Vélos

09320 Biert
Ariège, Midi-Pyrenees, France

TEL. : 0033(0)561965844                                GPS : N42.53.48 E1.19.40
E-MAIL: INFO@LESDEUXVELOS.COM

HOE BEREIKT U ONS

De Ariège is gemakkelijk te bereiken met auto of vliegtuig. Les Deux Vélos bevindt zich net buiten het kleine dorpje Biert en 1,5 km vanaf Massat, een iets groter dorp met voorzieningen zoals een aantal winkels, bar/restaurants en een toeristenbureau. De wat grotere steden in onze directe regio zijn Saint-Girons en Foix. De dichtstbijzijnde echt grote stad is Toulouse, ongeveer 2 uur rijden.

Met de auto

Het plaatsje Biert, waar Les Deux Vélos toe behoort, is gelegen op zo’n 25 km van St.Girons door de vallei van de rivier de L’Arac. De reistijd bedraagt ongeveer 30 min. Reizend langs de D618 van St. Girons naar Massat, even voorbij Biert, vind u bij kilometerpaal 52 aan de linkerkant fietshotel  Les Deux Vélos.

Komend van de kant van Foix, ongeveer 40 km, kost het een uur om hier te komen. Bij Tarascon volgt u de borden Massat en col de Port. Na de afdaling daarvan bereikt u Massat. Blijf op de D618 richting Biert en na 1,5 km vind u ons aan de rechterkant bij kilometerpaal 52.

Als u met de auto vanuit Nederland of België komt kunt via de routeplanner van de ANWB zeker een snelle of leuke route vinden. ANWB Europa planner

Met het vliegtuig

De twee dichtstbijzijnde vliegvelden zijn Toulouse en Carcassonne. KLM/AirFrance en EasyJet vliegen op Toulouse, RyanAir op Carcassonne vanaf Eindhoven. Op beiden is autohuur mogelijk. Vanaf vliegveld Toulouse is het nog zo’n anderhalf uur rijden naar onze plek in Biert. Vanaf Carcassonne 2 uur. Met het openbaar vervoer kunt u ook doorreizen tot St.Girons of Tarascon.

Wij kunnen vervoer van en naar beide vliegvelden verzorgen, alsmede van de stations in Saint-Girons en Tarascon.

 

Contact

Les Deux Vélos
09320 Biert
Ariège, Midi-Pyrenees, France
TEL. :
E-MAIL:
GPS : 
0033(0)561965844
info@lesdeuxvelos.com
N42.53.48 E1.19.40

Weerbericht

BIERT Weerbericht